Як розрахувати очікувану вартість предмета закупівлі
На період дії карантину граничний рівень торговельної надбавки не може перевищувати більше 10% оптово-відпускної ціни на:
- хліб житньо-пшеничний;
- батон;
- крупу гречану;
- цукор-пісок;
- борошно пшеничне вищого ґатунку;
- макаронні вироби вітчизняного виробництва (вермішель з борошна пшеничного вищого ґатунку);
- молоко пастеризоване жирністю 2,5% (у плівці);
- олію соняшникову;
- яйця курячі категорії С1;
- птицю (тушку курячу);
- масло вершкове жирністю 72,5%.
Таку зміну Уряд вніс до пункту 414 постанови Кабміну «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 09.12.2020 № 1236.
Нагадаємо, що наразі карантин на території України продовжено до 31.03.2022.
УВАГА!
Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на розсилку від порталу «Держзакупівлі» та читайте важливі новини першими.